Dealer Login

GEBRUIKERSNAAM

WACHTWOORD

Leasevormen

Wij zijn merkonafhankelijk en bieden flexibele lease en financieringsoplossingen voor zowel uw personenauto’s, bestelwagens als vrachtwagens en getrokken materieel.

De steeds langere garantieperioden van de fabrikanten en leveranciers vertalen wij voor u in interessante financiële voorwaarden.

Leasing van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen is bij ons mogelijk.

LEASEVORMEN

Wanneer u als ondernemer zelf een bedrijfsvoertuig van uw keuze wilt aanschaffen, is Financial Lease een uitstekend alternatief. U hoeft dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. Leaseworld biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm, die geheel los staat van uw overige zakelijke financieringen.

Doordat de rente welke u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag.Bij Leaseworld kunt u uw bedrijfsvoertuig -inclusief opties en accessoires- voor het volledige bedrag (ex BTW) financieren. Ook inruil van een bestaand bedrijfsvoertuig of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden.

Zo kunnen wij u desgewenst ook een financiering aanbieden met een slottermijn in overeenstemming met de restwaarde van uw bedrijfsvoertuig, waardoor de maandtermijn veel lager uitvalt.

Bij Operational Lease hoeft zelf niet te investeren waardoor u uw bedrijfsvoertuig niet op uw balans hoeft te activeren. Operational Lease is een off-balance constructie. Zakelijk gezien heeft dat vele voordelen.             Uw liquiditeiten kunt u zodoende optimaal aanwenden voor uw kernactiviteiten. Wij bieden deze leasevorm zowel met als zonder service-componenten zoals verzekering, reparatie-onderhoud-banden, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Ook financiële verrassingen behoren tot het verleden, omdat u uw autokosten vóóraf kunt budgetteren. En vanzelfsprekend worden de leasetermijnen als kosten ten laste van de verlies- en winstrekening van uw onderneming gebracht. Samen met uw dealer biedt Leaseworld aantrekkelijke leasetarieven, want wij kunnen als geen ander de waardeontwikkeling van uw bedrijfsvoertuig inschatten.

Aangezien de onderhouds-intervallen en garantieperioden van bedrijfswagens steeds langer worden is het altijd verstandig serieus te overwegen geen reparatie/ onderhouds-overeenkomst tijdens de contractsduur af te sluiten.

Wij bieden onze klanten altijd de gelegenheid van een vooraf afgesproken koopoptie.

Financieel maatwerk is bij Leaseworld altijd verzekerd.

Vraag hier uw offerte aan of bel ons!